Bewijs van goed gedrag

Wat zijn zoal de reacties van klanten? We zijn er trots op. 
Dat zegt eigenlijk al genoeg. En ieder compliment, hoe klein ook, sterkt ons enthousiasme. Enkele voorbeelden vormen het beste bewijs.

“Beste Harry, ik heb samen met onze directrice met belangstelling de tekst gelezen en ik moet zeggen hoe knap je binnen zo’n kort tijdsbestek een krachtig en goed verhaal hebt weten te produceren.”
André Adema, televisieproductiemaatschappij Blue Circle.

“Beste Harry, Complimenten voor het stuk dat je hebt geschreven! Deze kwaliteit maken we niet veel mee. We zijn er blij mee. Dankjewel voor je voorbereiding, het prettige gesprek en de goede uitwerking.”
Mariëlle Meulensteen, Manager Marketing en Communicatie DRV Accountants & Adviseurs.

"Hoi Harry, ik zie in jouw onderstaande mail dat je het goede schrijven nog niet verleerd bent…integendeel. Ook jouw enthousiasme is nog steeds ontembaar, leuk om te zien, inspirerend om te voelen.”
Senior Communicatie Adviseur Stephan Vollenbroek, PNO Ziektekosten en pensioenfonds PNO Media.

“Beste Harry, wat een goed stuk heb je ervan gemaakt, professioneel, duidelijk en een perfecte weergave van mijn verhaal. Geen correcties nodig.”
Anneke Verhulst, initiatiefneemster ondergrondse afvalinzameling winkelcentrum Dukenburg in Nijmegen.

“Het is een erg fraai stuk geworden, complimenten. Bijgevoegd een bijgewerkt stuk, de wijzigingen zijn minimaal. De tekst was goed, ik neem in de toekomst zeker contact met je op als er commerciële teksten nodig zijn.”
Martijn van de Spreng, Equint B.V.

“Van mijn kant geen opmerkingen, goed stuk! Bedankt voor de snelle service en we hebben snel contact over het volgende project!”
Anneke Lemmers, MKB.

“Beste heer Van Brandenburg, bijgaand treft u mijn aanpassingen aan op het artikel. Mijn welgemeende complimenten voor het aangeleverde stuk. Het staat namelijk leuk beschreven en duidelijk gericht op de deelnemers. De doelgroep die we zo graag willen bereiken. Heel veel succes gewenst met het magazine en ik zie met veel belangstelling en vertrouwen uit naar de reacties en de resultaten van dit fantastische initiatief.”
Ruud Groot, Metaalunie.

“Mijn dank voor de snelle toezending van het stuk ‘Muren slechten’. Prima artikel, uitstekend verwoord”
Bert Ariëns, Verscentrum Almere.

“Ik vond het erg leuk met u gesproken te hebben. Het artikel vind ik ook erg goed en leuk geworden.”
Mirjam Meirmans, leerling SVO opleidingen.

“Heb foldertekst even snel gelezen. Eerste indruk uitstekend!”
Wim Busser, uitgeverij Busser & Ten Hove.

"Leuk stukje, ik heb een paar kleine veranderingen. Maar met dit verhaal sla je de spijker op zijn kop."
Freek Schell, eigenaar slagerij.

"Geachte heer Van Brandenburg, een fantastisch artikel! Zeer duidelijk. Ik heb geen wijzigingen of correcties. Ik zal met collega S. Kraaij bespreken of er een eventueel uitgebreider artikel geplaatst kan worden."
Rinus de Rijder, docent SVO opleidingen.

“Beste Harry, een leuk en vooral enthousiast stukje. Ik heb een paar kleine toevoegingen. Ik ben benieuwd naar de reacties.”
Arnold Theuws, Quantore.

“Hierbij de tekst, gecompleteerd met bijschrift voor de foto. Slechts één woord toegevoegd, het emailadres is daarnaast ook veranderd. Verder een perfecte tekst. De boodschap is goed overgekomen!”,
Jochem J. Thiadens, Autoshop De Tunnel.

“Dank voor uw bezoek en interesse in Landgoed de Mookerheide!
Mijn complimenten voor het geschreven stuk! Werelds geschreven! Wat heeft u goed geluisterd. Fijn dat het ook commercieel is geschreven. Hier durf ik overigens wel mijn naam aan te verbinden, dus mocht u dat nog wensen….U heeft me enorm positief verrast!”

Fransje Leemans, Sales & Marketingmanager.